Öppettider

Mån-fre 09-17

Lör 10-13

Röda dagar Stängt

Våra tvättmaskiner

Snabba, energisnåla och framför allt miljövänliga tvättmaskiner – ja du hittar allt hos oss på El och Kylgruppen i Borgholm. I vår butik finns ett stort utbud av de ledande tillverkarna på marknaden.

Hur ser just ditt utrymme ut och vad för tvättmaskin passar dig? Vi har stora som små tvättmaskiner, frontmatade, toppmatade med funktioner som senarelagd starttid eller snabbtvätt. Vi är måna om att du ska hitta det som passar just dig och dina behov.

Bland annat finner du följande varumärken hos oss:

Vår mångåriga erfarenhet ger dig som kund en garanti att du handlar hos en av Sveriges ledande butiker. Att köpa en tvättmaskin hos oss innebär för dig som kund en trygghet att du får en individuell rådgivning och en tvättmaskin av hög kvalitet till ett bra pris.

Kvalitet och trygghet är något som vi alltid strävar efter och i alla led. Vår kompetenta personal har en lång erfarenhet inom branschen och hjälper dig att välja den tvättmaskin som lämpar sig bäst för just dina behov.

Har du frågor eller funderingar kring våra tvättmaskiner eller något annat ur vårt sortiment, tveka inte att ta kontakt med oss.

Varmt välkommen till El och Kylgruppen – ditt självklara val när det gäller tvättmaskiner!