Öppettider

Mån-fre 09-17

Lör 10-13

Röda dagar Stängt

Värmepumpar Borgholm

Välkommen till El & Kylgruppen i Borgholm, på Öland. Sedan starten 1998 har vi hjälpt kunder med vitvaror, värmepumpar och annan hemelektronik. När det kommer till värmepumpar har vi lång erfarenhet av både produkterna och installationer men även av underhåll. Vi har även lång erfarenhet av elinstallationer varpå det faller oss naturligt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning när det kommer till värmepumpar. Det vill säga produkter, installation och service samt bortforsling av gamla varor till självkostnadspris.

Värmepump efter dina behov

Det brukar vara många frågor som ska besvaras när det kommer till inköpet av värmepumpar. Några vanligt förekommande är:

  1. Vilken effekt ska värmepumpen ha
  2. Vem bör utföra installationen
  3. Vilka garantier gäller
  4. Var ska värmepumpen placeras
  5. Hur stor yta ska värmepumpen kunna hantera

Det är ett axplock av vanliga frågor och givetvis kan vi hjälpa dig att besvara samtliga. Dessutom kan vi erbjuda kvalitativa värmepumpar, installation och service. Med andra ord en helhetslösning som gör det enkelt för dig som kund.

Om du har frågor eller är intresserad av värmepumpar och du bor på Öland är du varmt välkommen att kontakta eller besöka oss redan idag!

Service värmepump Öland

Vi är din lokala expert på Öland när det gäller service av värmepumpar. Vårt team erbjuder professionell service av din värmepump i Borgholm.
Vi fokuserar på att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt för att ge energieffektiv uppvärmning.
Genom regelbunden service förlänger vi livslängden på din värmepump.
Oavsett om du befinner dig i centrala Borgholm eller i närliggande område är vi här för att tillgodose dina behov.
Välkommen till oss för service och underhåll av din värmepump i Borgholm!